Paltsi pahandas propaganda Lasnamäe lehes

Tallinna linnapea Tõnis Paltsi sõnul on Lasnamäe linnaosa leht propagandaüllitise musternäide.

Palts nõudis tänases avalduses Lasnamäe linnaosa vanemalt isikukultuse viljelemisest loobumist. “Nõuan Lasnamäe linnaosa vanemalt selgitust, miks linnaosa lehe viimane number kokkulepitud reegleid ei järgi,” ütles Palts.

Paltsi sõnul peab linnaosa ajaleht muutuma linnaosa elanike jaoks kasuliku ja vajaliku teabe kandjaks.

Täna teatas BNS, et linnapea Tõnis Paltsi kriitikast hoolimata jätkub linnaosalehtedes linnaosavanemate eksponeerimine. Viimase Lasnamäe Lehe esiküljest hõlmab ligi neljandiku linnaosajuhi Oleg Rebase pilt, teisel leheküljel tutvustab Rebane Lasnamäe elanikele linnaosavalitsuse abi majade sisehoovide korrastamisel ning ka seda artiklit ilmestab linnaosajuhi pilt, kirjeldas BNS.

Palts saatis veebruari keskel linnaosavanematele kirja, milles nõudis linnaosalehtede muutmist sisukateks, kasulikku ja huvitavat teavet pakkuvateks väljaanneteks ning neis parteipropagandast ja isikukultusest loobumist. Linnapea sõnul sarnanevad linnaosalehed praegu pigem sotsialismiaegsete ajalehtedega, mitte demokraatliku riigi ajakirjandusega.

Поделись с Другом!

Оставьте отзыв или комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.