Lasnamäe veerele kerkib kolm tornmaja

Foto: Arendaja foto.Urmas Sõõrumaa arendusfirma U.S. Invest lõi eelmisel nädalal kopa maasse, et rajada Lasnamäe veerele kolm kõrghoonet.

Aadressile Lasnamäe 8, kust hiljuti lammutati vana ja aastaid varisemisohtlikuna seisnud lagunenud Mäekalda polikliinikuhoone, asus krundi omanik U.S. Invest uusi hooneid rajama.

“Aastast 2008 on neid plaane sinna tehtud, aga alles nüüd oleme jõudnud sobiva visioonini, mida rakendada,” selgitas U.S. Investi turundusjuht Ander Sõõrumaa ERR-i uudistele pikka ooteaega.

Nii muutus aastate jooksul ka plaani teostaja: kui projektiga alustasid büroo R-Konsult arhtitektid, siis töösse läinud projekti taga on büroo Arhitektuuriüksus arhitekt Andri Kirsima, sisekujundus telliti Eesti büroolt Swiss Property.

Foto: Arendaja foto.

Foto: Arendaja foto.

Foto: Arendaja foto.

Foto: Arendaja foto.

Foto: Arendaja foto.

Foto: Arendaja foto.

Foto: Arendaja foto.

Foto: Arendaja foto .

Kivimurru ja Katusepapi tänavate vahelisele otsakrundile, Lasnamäe tänava äärde ehitatakse kolm 13-kordset korterelamut, arendaja lubab igast korterist mere- ja vanalinnavaadet.

Skyline’i nimek kandva arenduse esimene torn valmib järgmise aasta sügisel ning teine ja kolmas vastavalt 2018. ja 2019. aasta teises pooles. Igas tornis on 47 korterit ning esimesel korrusel äripinnad. Parkimiskohad rajatakse majade keldrikorrustele.

Skyline’i tornmajade kõrguseks on plaanitud 78 meetrit merepinnast ehk 47 meetrit maapinnast. Kahe- ja neljatoaliste korteritega majades algab ruutmeetrihind 2290 eurost. Kõige kallimat korterit müüakse esimese tornmaja kõrgeimal, 13. korrusel 408 900 euroga. Sõõrumaa väitel on esimesed kümmekond korterit esimesest tornmajast broneeritud.

U.S. Invest omab ja arendab ka Rotermanni kvartali kinnisvaraprojekti.

Поделись с Другом!

Оставьте отзыв или комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.