Lasnamäel valmiv “T1 Mall of Tallinn” näitas uue superkeskuse visuaale seest ja väljast

Neljapäeval, 20.aprillil korraldas Peterburi tee äärde kerkiv transpordisõlm ja kaubanduskeskus T1 Mall of Tallinn keskuse tutvustava ürituse. Plaani kohasel on keskus valmis järgmise aasta sügiseks.

Kaubanduskeskuse katusele rajatakse EAS-i toel 40-meetrise läbimõõduga vaateratas, mis viib 120 meetri kõrgusele merepinnast. Transpordisõlme tulevad Rail Balticu terminal, trammitee, mis viib tunneli kaudu lennujaamani, uus bussijaam ja linnaväljak.

Lisaks kaubanduspindadele tuleb keskusesse ka 7000-ruutmeetrine lasteala, kust leiab muuhulgas teaduskeskuse ja turnimislinnaku. Sellest saab Eesti suurim siseruumides asuv perekondlik meelelahutuskeskus, kus igaüks leiab midagi huvitavat. Keskuses on jalgpalliväljakust suurem laste teadus- ja mänguala, seitsme meetriste lagedega restoranid ja kauplused, rääkimata kinost ja ökoturust.

Vaateratta rajamist toetab 1,44 miljoniga Euroopa Regionaalarengu Fond, kokku investeeritakse meelelahutusala rajamisse 5 miljonit eurot.

[SvenSoftSocialShareButtons]

Поделись с Другом!

Оставьте отзыв или комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.