Lasnamäe Katleri asum saab uue peremänguväljaku

Katleri mänguväljak Foto: Lasnamäe linnaosavalitsus1. juunil, lastekaitsepäeval, alustati Katleri ja Paasiku tänava vahelisel haljasalal uue suure multifunktsionaalse peremänguväljaku ehitusega.

Lasnamäe linnaosa vanema kohusetäitja Jaanus Riibe sõnul on arendusprojektiga lahendatud mänguväljaku üldine kujundus koos mänguvahendite ja väikevormide valiku ning paigutusega, samuti haljastus, sadevete ärajuhtimine, katendid ning välisvalgustus.

“Tegemist on kauaoodatud ehitusobjektiga, mis teeb rõõmsaks Katleri lasterohke asumi elanikke, mille arv on olnud tõusutrendis. Asumi keskel asunud väike mänguväljak ei vastanud enam erinevate sihtgruppide vajadustele, sest pakkus lastele vaid piiratud võimalustega mänguelemente. Juuli lõpus olukord muutub ja nii lapsed kui ka täiskasvanud saavad nautida uut peremänguväljakut,” lisas Riibe.

Kaks kuud vältavate tööde käigus paigaldatakse mänguelemendid erinevatele vanusegruppidele (0-4, 4-12 ja 12+) ning treeningualale paigaldatakse ka välitrenažööre täiskasvanutele koordinatsiooni ja keha liikuvuse treenimiseks.

Ehitustöid teostab OÜ TAVT, projekti koostas AB Järve & Tuulik OÜ ja omanikujärelevalvet viib läbi Tallinna Linnaehituse AS. Vastavalt sõlmitud lepingule peaksid planeeritud tööd olema lõpetatud juulikuu lõpus.

Оставьте отзыв или комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.