Tallinna linnavolikogu kiitis heaks Tallinna haigla rajamise kava

Foto: http://ikodu.com .Tallinna Linnavolikogu võttis täna toimuval istungil vastu otsuse eelnõu, mis kohustab linnavalitsust 2016. aasta teise kvartali jooksul linnavolikogule esitama Tallinna haigla rajamise kava ning korraldama Tallinna haigla detailplaneeringu algatamise aadressil Narva mnt 129.

“Otsuse seletuskirja kohaselt ühinevad praegused linna keskhaiglad uueks, Tallinna haiglaks. Uue haigla eesmärgiks on luua uus kvaliteet arstiabi osutamisel ja kättesaadavuse parandamisel nii Tallinnas kui ka kogu Põhja-Eestis. Haigla ravivoodite arv peaks ulatuma 700 voodikohani, oluliselt suurenevad päevaravi võimalused ning arvestatakse kiirelt areneva taastusravi vajadusi,” teatas linnavolikogu avalike suhete nõunik Taavi Pukk.

Поделись с Другом!

Оставьте отзыв или комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.