7. märtsist suletakse Maanteeameti Lasnamäe teenindusbüroo

Maanteeamet sulgeb 7. märtsist 2016 Lasnamäe teenindusbüroo. Büroo suletakse seoses renoveeritud Mustamäe teenindusbüroo paranenud võimalustega. Samuti soovib Maanteeamet ühtlustada teenuse kvaliteeti ja võimalusi, et tagada võimalikult hea teenindus.

„Tänavu jaanuaris avas Maanteeamet pärast põhjalikku remonti Mustamäe teenindusbüroo. Remonttööde käigus muudeti Mustamäe büroo teeninduslogistikat ja uus ruumilahendus võimaldab klienditeenindajal teha tööd kiiremini ja operatiivsemalt. Mustamäe teenindussaal ja Saue teenindusbüroo katavad ära nii Harjumaa kui Tallinna piirkonna vajaduse,“ selgitas põhja regiooni liiklusvaldkonna juhi ülesannetes Tarmo Vanamõisa.

„Lasnamäe teenindusbüroo oli ainus, kus ei võetud vastu sõidu- ega teooriaeksameid. Samuti ei olnud seal võimalik teostada sõiduki registreerimiseelset ülevaatust. Büroo sulgemisega kaasnevad muudatused tagavad parema kvaliteedi ning sellega ühtlustatakse teenuse kättesaadavust,“ sõnas Vanamõisa. „Kõik Lasnamäel töötavad Maanteeameti klienditeenindajad viidi juba üle Mustamäe teenindusbüroo alla, mis tagab sujuva ja kiire klientide teenindamise kõikides teeninduslettides.“

Suur osa Lasnamäe teenindusbüroos osutatavatest teenustest on seotud juhilubade vahetamise ja väljastamisega, kuid selleks ei ole teenindusbüroosse tulemine tegelikkuses vajalik. Maanteeamet soovitab kasutada e-teenindust, mis on leitav SIIT. Kui siiski on vajadus või soov külastada teenindusbürood, soovitab Maanteeamet broneerida külastusaeg, et vältida ootejärjekordi.

Maanteeameti Lasnamäe teenindusbüroo asub aadressil P. Pinna 4, ruume jagatakse Politsei- ja Piirivalveametiga. Maanteeamet avas Lasnamäe büroo 2014. aasta veebruaris, kui suleti Tallinna kesklinna kontor, kus sai teha vaid juhilubadega seotud toiminguid. Politsei- ja Piirivalveameti teenindus jääb aadressile P. Pinna 4.

Поделись с Другом!

Оставьте отзыв или комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.