Ohtliku kaevu jättis katmata linnaosavalitsus

Möödunud laupäeval kukkusid Lasnamäel Meeliku tänava lähedal katmata kaevu viieaastane laps ja koer, kes kumbki õnneks tõsisemalt viga ei saanud. Kohale kutsuti munitsipaalpolitsei, sest ühe augu lähedal on veel teisigi avausi, kuhu mänguhoos laps võib sisse joosta.

hommikul küsis Eesti Päevaleht munitsipaalpolitseist, kellele Meeliku tänava tühermaa kuulub ja kes peab seega aukude kinni katmise eest vastutama. Kella kolmeks päeval oli munitsipaalpolitsei suutnud välja selgitada, et maa kuulub Tallinna linnale endale.

Munitsipaalpolitsei pressiesindaja Monika Lestbergi sõnul vastutab maa-ala eest Lasnamäe linnaosavalitsus ja selle linnamajanduse osakonna juhataja Vello Karu ei jõudnud paraku eile antud teemal vastuseid anda. Selge on siiski see, et Meeliku tänava lähedal laiutavad augud ei tohiks olla Lasnamäe linnaosavalitsusele võõras teema, sest juba möödunud aasta 10. aprillil käisid päästjad Meeliku tänava tühermaal auku kukkunud hädalist välja aitamas.

Поделись с Другом!

Оставьте отзыв или комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.